23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Sveriges vassaste industrisäljutbildning!

Vår populära säljkurs kommer genomföras för åttonde gången i höst. Är du lite nyfiken men inte riktigt vet vad det innebär?

 Anmäl dig till webbinariet där du kommer få mer information om kursen och några gratis tips. Du förbinder dig inte till något men det är en unik möjlighet att få inblick i vilken nytta denna kurs kan ge er organisation. Presentationen tar 1 timme och sker digitalt via zoom.

Vi är mycket stolta över att erbjuda en säljutbildning speciellt inriktad till industrin i samarbete  med utbildare Max Söderpalm. Hösten 2024 startar åttonde utbildningsomgången,  häng med du också.

Målgruppen är alla som vill ta ”sitt sälj” till en ny nivå oavsett tidigare förkunskaper eller bakgrund. Utbildningen lämpar sig alltså lika väl för säljchefen som för en nyrekryterad tekniker som kommer ha mycket kundkontakt i arbetet. Utbildningen 
innehåller på-plats-föreläsningar, digital kursplan och individuell coachning.

Max Söderpalm har hjälpt mer än 500 företag med säljträning, coachning och  inspirationsföreläsningar. Han är författare till femton böcker om försäljning.

Den kostnadsfria kurspresentationen äger rum digitalt via zoom den 12 september 2024 kl 10-11.

Mer info - Kurspresentation

 

Polymercentrum Sverige AB
Oljevägen 1
334 32 Anderstorp
Gislaveds kommun
Sverige
VAT nummer: SE5565005500

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.046