23948sdkhjf

Maskinleverantör breddar med Terex Ecotec

Ett nytt samarbete innebär att Söderberg & Haak får in ännu ett varumärke, företaget anser sig nu ha en av marknadens bredaste produktportföljer.

Söderberg & Haak, som bland annat är Komatsus och Bomags svenska generalagent, berättar att man blivit officiell importör för Terex Ecotec i Sverige.

– Kvalitet, marknadsposition och eftermarknad är nyckelvärden för oss när vi lägger till ett nytt varumärke. Terex Ecotec uppfyller alla de kraven och är kända för sina innovativa och effektiva återvinningslösningar, vilket passar perfekt med vår strävan efter att erbjuda omfattande och hållbara alternativ till våra kunder, säger vd Gustaf Thuresson i ett pressmeddelande.

– Med Komatsu, Bomag och Terex Ecotec skapar vi en av marknadens bredaste produktportföljer och kan nu tillgodose merparten av våra kunders maskinbehov inom entreprenad, väg och underhåll och kross och återvinningsmaskiner.

Terex Ecotec å sin sida ser samarbetet som ett sett att stärka sin ställning på den svenska marknaden.

– Vi är mycket glada över att samarbeta med ett företag som delar våra värderingar där kunden alltid står i centrum säger Barry Daly, Regional Sales Manager på Terex Ecotec, i samma pressmeddelande.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.082