23948sdkhjf

"Framtidens utmaningar i avfallsbranschen" - Hallå där, Martin Dyberg

10 oktober är det dags igen för Recyclingdagen i Helsingborg. En av talarna där är Martin Dyberg, strategisk kommunikatör vid NSR.

Vad ska du tala om på Recyclingdagen?

Jag ska tillsammans med min kollega Rickard Heed, affärsutvecklingschef på NSR, prata om ”Framtidens utmaningar och idéer i avfallsbranschen” och om varför NSR sedan många år är huvudpartner till Recyclingdagen.

Vilka utmaningar och möjligheter ser du framför dig?

Utmaningarna jag ser framför mig är implementeringen av förpackningsinsamlingen i alla landets kommuner och hur snabbt det kommer att gå. Jag tror att det ser olika ut med förutsättningar i olika delar av landet. Den möjlighet jag ser är att vi kan få till en ännu bättre källsortering och avfallshantering, och också när vi nästa år får till insamling av textil, förhoppningsvis.

Beskriv dina förväntningar på konferensen?

Mina förväntningar på konferensen är just det, att vi ska kunna lära av varandra, kunna samtala med branschkollegor och träffa företag och personer som jag inte till dagligdags möter i mitt arbete, men som kan ge mig nya insikter, idéer och erfarenheter. Jag har också stora förväntningar på det studiebesök som vi på NSR erbjuder dagen innan konferensen, hos oss på RecoPark. Där ska vi visa upp vår biokolssatsning och tillsammans med Öresundskraft visa upp deras CCUS-teknik.

Tack Martin Dyberg!

Mer info och anmälan till konferensen hittar du på den här länken.

Artikeln är en del av vårt tema om Recyclingdagen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.047